Qui som?

Posted: Novembre 7, 2013 in

 

grup euroreparSom un taller del grup Eurorepar de servei i manteniment de tot tipus de vehicles: automòbils, 4×4, furgonetes, camionetes, etc., venda de cotxes d’ocasió de segona mà, de vehicles Citroen nous i també som especialistes en la reparació d’aquest tipus de cotxes, i sobretot en cotxes 4×4; vam obrir les nostres portes al 1994 i estem situats Manlleu, a l’Avinguda de Roma 275.

Fa més de 20 anys que ens dediquem a reparar vehicles, i per aquest motiu tenim un ple coneixement del sector i de la professió, els nostres clients confien plenament en el nostre servei perquè oferim un tracte personalitzat, ràpid, flexible i disponible en qualsevol moment.

Oferim un servei integral de manteniment i reparació de vehicles, adaptant-nos constantment a l’evolució tecnològica del món de l’automòbil i per tant a les demandes del mercat i dels nostres clients.

Quan reparem els vehicles tenim la costum de mostrar al clients les peces que hem canviat o reparat i també de fer un desglossament total en les nostres factures, de manera que es pot veure una total transperència en tots els nostres serveis.

Som conscients que els tallers de reparació de vehicles són una necessitat ja que els cotxes valen uns diners i no es poden canviar fàcilment, i menys en aquests moments, per tant cal reparar-los sempre que sigui necessari, i nosaltres oferim una bona relació qualitat / preu, i un servei de plena confiança i professionalitat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.