Aquest febrer no podeu deixar escapar la súper oferta de pneumàtics que us oferim en totes les marques, per exemple el model amb tot inclòs: 20555R1691VMICHELINPRIMACY4: 78,20 €.

I si encara busqueu millors preus, proveu la nova gamma de pneumàtics Eurorepar, ja que el mateix model també amb tot inclòs i amb 12 mesos de garantia: 20555R1691V: 44,66 €

Consulteu-nos la resta d’increïbles preus en pneumàtics!!!!!

 

Aquest estiu que res us pari!

Us presentem una Súper oferta de pneumàtics de la nova gamma: Eurorepar Reliance, pneumàtics de confiança!

Si voleu aprofitar aquesta oferta veniu al nostre taller, truqueu-nos per telèfon o contacteu amb nosaltres!!

 

PROGRAMA FIDELITZACIÓ MARÇ 20162Encetem una nova campanya per estar més a prop vostre i oferir-vos un millor servei, ja que volem estar al vostre costat en tot allò que necessiteu, i us volem donar valor afegit més enllà de la reparació dels vehicles.

I per això us oferim els següents serveis:

PROGRAMA FIDELITZACIÓ MARÇ 20163

Per poder gaudir-los durant un any cal fer una operació al nostre taller d’oli, pneumàtics, plaquetes, discs, amortiguadors, escombretes o bateria superior a 100 €, i us donarem d’alta al club “A prop teu” i podreu gaudir durant tot un any d’aquests serveis extra!

 

POSTAL NADAL TRC 2015

Imatge  —  Posted: Desembre 24, 2015 in Molt bones festes, Taller Pere Ros Casas
Etiquetes: , ,

NO TANQUEM PER VACANCES

Imatge  —  Posted: Juliol 31, 2015 in Taller mecànic multimarca

penumàticsEls pneumàtics són un dels elements més essencials del vehicle i abans d’anar de vacances cal assegurar-se que estan en perfecte estat i canviar-los si és necessari, per això al nostre taller us oferim grans descomptes en pneumàtics, perquè quan marxeu la única cosa en la que hàgiu de pensar sigui en gaudir del viatge!

El pneumàtic és l’únic vincle entre el vehicle i la carretera, garanteix una bona adherència, fins i tot quan el terra està moll, i contribueix a agafar millor les corbes i a frenar de forma eficaç i contundent, perquè la conducció sigui eficaç i segura.

Per saber si cal canviar els pneumàtics és important comprovar-ne la pressió i millor si és en fred, ja que en cas contrari pot augmentar. En cas de circular amb càrrega cal inflar-los per sobre de la pressió habitual.

És important saber que uns bons pneumàtics en condicions òptimes poden ajudar a estalviar combustible, i també són un dels elements claus en el moment de passar la ITV.

També és molt important portar sempre una roda de recanvi, o en el seu defecte una bomba anti punxades que permeti inflar temporalment el pneumàtic fins que es faci la reparació definitiva.

Veniu al nostre taller i us aconsellarem en tot allò relatiu als pneumàtics del vostre vehicle i gaudiu dels descomptes especials si cal canviar-los!

Com ja sabeu Formem part del grup Eurorepar, de manteniment i reparació multimarca, una xarxa consolidada que ofereix una àmplia gamma de serveis per totes les marques mantenint la garantia i els plans de manteniment del fabricant; tots els tallers Eurorepar es poden reconèixer per la seva identitat visual, i recentment han renovat la imatge corporativa i també la de tots els tallers que en formem part, per això hem canviat la retolació del nostre taller i en aquest post us volem mostrar com han quedat:

Esperem que us agradi la nostra nova imatge!

Grup Eurorepar

Euro Repar Car Service ja és aquí: un nou concepte de taller en què la teva tranquil·litat és el motor de tot el que fem.

03

Més de 500 tallers a Espanya, que et permetran dur a terme totes les operacions de reparació i manteniment del vehicle, sigui quina sigui la marca.

Amb 1 any de garantia en peces i mà d’obra. I el millor assessorament en totes les operacions

Peces amb els estàndards de qualitat més exigents, preus ajustats i pressupostos tancats i transparents.

04

Aquesta Setmana Santa tenim una promoció per tu: Vine a fer el manteniment del teu vehicle i:

05

Amb el Grup Eurorepar Car Service i el nostre taller tots són avantatges!

grup eurorepar

07

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2014 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

A San Francisco cable car holds 60 people. This blog was viewed about 2,300 times in 2014. If it were a cable car, it would take about 38 trips to carry that many people.

Click here to see the complete report.

FELICITACIÓ NADAL 2014 TRC II

Imatge  —  Posted: Desembre 19, 2014 in 2015, Ambientador, Barum, Bridgestone, Canvi amortiguadors, Canvi d'oli, Canvi d'oli total, Canvi de filtre Eurorepar o Citroën, Canvi pastilles, Canvi pneumàtics Goodyear, Canvis discs, cotxe seminou, Cotxes, Cotxes d'ocasió, Estiu 2014, Eurorepar, Grup Eurorepar, Kleber, Manlleu, Michelin, Molt bones festes, Oferta del mes, Oferta pneumàtics, Ofertes, Pneumàtics, Promocions, Regal ambientador, Reparacions de cotxes, Reparacions de vehicles, Reparacions multimarca, Revisió de seguretat, Taller, Taller mecànic, Taller mecànic multimarca, Taller Pere Ros Casas, Vehicles, Vehicles d'ocasió, venda cotxe seminou, Venda de cotxes, Venda de cotxes d'ocasió, Venda de vehicles, Venda de vehicles d'ocasió
Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,