Venda de vehicles nous i d’ocasió

Venda de vechicles

Venda de vechicles

La nostra àmplia experiència en el camp de l’automoció ens ha portat també a la Venda tot tipus de vehicles d’ocasió, i la vinculació amb el grup Citroen fa que també tinguem a la venda vehicles Citroen nous.

Oferim un assessorament complert en tot el procés de presa de decisions per adqurir un nou vehicle, cal valorar si vol apostar per un vehicle nou o per un de segona mà. Un cotxe d’ocasió és més barat que un de nou, però el preu no és l’únic element en què fixar-vos quan vulgueu comprar-lo. També cal tenir en compte altres despeses paral·leles com el combustible, el cost de l’impost de circulació que varia, entre d’altres factors, pel nivell d’emissions de CO2, i les despeses de revisions i de manteniment.

Tant si es tria un vehicle de segona mà com si s’encompra un de nou hi ha tot un seguit de consideracions que no s’han d’oblidar com les diferents opcions que hi ha al mercat per ajustar-se al vostre pressupost, cal valorar les prestacions que us ofereixen les diverses marques i models.

En cas de decidir-se per un vehicle de segona mà és important:

* Verificar que el vehicle hagi passat amb èxit les revisions d’ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles).

* Revisar que el vehicle no té cops i que no ha tingut cap accident greu.

* Tenir en compte el millor moment per adquirir-lo és quan té una antiguitat de dos a cinc anys des de la primera matriculació, ja que és quan conserva les òptimes prestacions mecàniques.

Vine a veure’ns i t’assessorarem en tot el que necessitis!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s